De Pullover: Hoe draag je die?

De pullover is op meerdere manieren te dragen, maar wat is het meest geschikt voor jou? Combineer kleuren en soorten om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Liever casual of juist chic?

Met de pullover en een overhemd kan je jezelf zowel chic als casual presenteren. Het verschil zit in de kleur en type van het overhemd en de soort hals van de pullover. 

Casual look

Ga je voor de casual look kies dan voor een niet te opvallende grote kraag en laat je overhemd uit je broek. Kies voor een subtiel kleurverschil in overhemd en pullover om tot een perfecte casual kleurcombinatie te komen.  De ronde hals zorgt ervoor dat er minder van het overhemd zichtbaar is wat een zachtere indruk wekt.

Chic

Kies je liever voor een pullover en overhemd om chic voor de dag te komen? Kies dan voor een overhemd waarbij de kraag groot en opvallend is. Hierbij kan je zowel kiezen voor een ronde als een v-hals type pullover. De v-hals wordt hierbij gezien als zakelijker en strakker. 

Tip: Vergeet niet je schoenen en riem te matchen als je voor de chique look gaat.

Wat zijn de beste kleuren?

Niet alle kleuren passen even goed bij elkaar. Het is belangrijk hierover na te denken tijdens je keuze van overhemd onder je pullover. 

De kleuren die erg goed matchen bij een blauw overhemd zijn grijs, bruin, groen en bordeaux. Wat altijd een goede, doch veilige keuze is, is het witte overhemd. Dit kan onder haast alle kleuren pullovers gedragen worden. Als je kiest voor een blauwe of zwarte pullover wordt aangeraden een lichter overhemd te kiezen.

Extra chic

Een belangrijke presentatie? Wil je extra netjes gekleed gaan kies dan voor een overhemd met een pullover, in combinatie met een nette colbert. Dit is een stijlvolle keuze waar je zeker indruk mee zal maken!

Overige tips en tricks

  • Kies voor de juiste maat pullover. Niet te groot, niet te klein.
  • Slimfit-overhemden met nette kraag zijn een moderne keuze.
  • Zorg dat je T-shirt niet zichtbaar is. 
  • Een polo onder een pullover is “not-done”.
39.99
39.99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat